Crunchy Noedels
Omschrijving

Link naar het recept van Fork Ranger 

Crunchy Noedels - Fork Ranger

Voorbereiding

10 min

Snij de gember fijn
Snij de champignons in plakjes
Snij de wortels in plakjes
Snij de lente-uitjes in ringetjes

Kook Stappen
15 min

Bak de paddenstoelen op hoog vuur ~2 min

Voeg de wortels en gember toe

Verlaag het vuur en laat sudderen tot het vocht van de champignons weg is ~5 min

Kook de noedels in bouillon

Voeg de sojasaus, azijn en ca. 50 ml van de bouillon toe waar de noedels in koken

Roer en breng aan de kook, laat sudderen ~5 min

Voeg de pinda’s, taugé, en lente-ui toe

Meng goed ~2 min, breng op smaak met zout en peper
Voeg de gekookte noedels toe.

Ingrediënten
2 porties

250 gr Noedels

50 gr Taugé

175 gr Kastanje champignons

2 Wortels

3 Lente-uitjes

100 gr Pinda's

1 el Sojasaus

1 el Witte wijnazijn

250 ml paddenstoelen bouillon

10 gr Gember

Crunchy Noedels

2 pers. 30 min Fork Ranger

€ 999,00
Gluten